КОНФИГУРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

Ве молиме обновете ги сите домени како и дополнителните опции за истите.

Регистрирај свој официјален македонски доменwww. .


* Бесплатна регистрација на домен се однесува само на следните екстензии: .com, .co.uk, .es, .net, .org, .biz, .name, .info, .eu, .tel, .tv, .uk